Halloweenhelgen!

Helgen har präglats av besök från alla håll, vissa mer väntade än andra. Love kom hit några dagar och på fredagen kom även Anna och Elin! Direkt från slakteriet! KUL!
.
Igår strosade vi runt hela dagen för att leta utklädnader till kvällens halloweenfest hemma hos oss. En fick vara blomma, en annan var butcrack, en tredje var mimmi pigg och en fjärde var musse pigg. Jag var....
¨
LASERTURKEN! Hade först bestämt mig för en annan utklädnad men den kändes inte helt rätt... Till skillnad från denna. Fab-u-löz som vi säger i rosengård. Jag gjorde kaoouuzz med alla på festen!
Idag har vi både bakat scones och pizza, baket 011 som Kajsa hade sagt. Hoppas ni har haft en fin helg mina kära! På onsdag kommer bästa Blomman hit! JAG LÄNGTAR!!

Det är måndag

En helt vanlig måndag.
Och snart är det halloween! VAD SKA NI KLÄ UT ER TILL? Jag ska vara slutty catwoman........ eller slutty nurse.... eller slutty vampire... eller.... slutty horse.

söndagsbrunch och långpromenad

Hej alla tokiga! Vad har jag gjort idag???? JO jag har idag tagit det himla lugnt och bara gjort riktiga söndagssysslor. Dagen har känts lyxig på något sätt, det är inte ofta man vaknar upp en söndag nice'n fresh. Har haft orken att städa mitt rum och tvätta! ASGÖTT för det var det alldeles för länge sedan jag gjorde. Efter det unnade jag, Kajsa och Kamilla oss brunch på nighthawk diner på lökka... Efter att hela oktober levt på typ 600 kr var det så sjuuuuukt gott! Är ju en så kallad livsnjutare i vanliga fall också, men nu var det nåt särskilt. Mamma brukar säga att jag njuter av varje tugga, så sant som det är sagt! Blir ju också alltid färdig 20 minuter efter övrigt middagssällskap för jag njuter så mycket... Skulle föredra om ni från och med nu kan kalla mig livsnjutar'n!!! MAJA "LIVSNJUTAR'N" LIDBERG! Njuter mest av alla. Efter det njöt vi av en promenad hem till kirkeveien. Lång och njutig! När vi kom hem satte jag och Kajsa upp julbelysning och hängde tvätt. Sedan gjorde vi varma mackor, skypade med respektive och nu sussar hon sött medan jag obehagligt sitter uppe i datorns bleka sken och slänger vakande blickar över det snarkande flickebarnet. Hon låter lite som en "generator" som hon vibrerar, mysigt. Undrar om jag numera någonsin kommer kunna somna utan ljudet... Förmodligen. Men jag kan ju inte vara helt hundra inte! Puss på er! OCH GRATTIS MALIN TILL PRAKTIKEN!!!! VILL SKYPEA SÅ DU KAN BERÄTTA!!!

skiter i rubriken!!!!!!

Trist när man inte ens har inspirationen till en kul rubrik. Nu blev den bara "åh jag tror jag är roliggggggg".... heheh det var ännu mer töntigt att jag precis gjorde en liten analys av den. Jaja!
.
Jag och Kajsa har precis avnjutit (!) en gourmet middag med fetaostfylld kycklingfilé med knapriga rosmarinklyftpotatis tillsammans med vitlöksröra och grekisk sallad. Det var precis lika gott som det låter! Nu laddar vi för att gå ner till RIMI och köba kööbeekaagoor, lösgodis och kebab. Efter det väntar Jake Gyllenhaal........................................................ Behöver jag säga mer?
.
HAHA förresten var Kajsa aslack på mig imorse för hon drömde att jag hällde vatten på henne... Planerade till och med hämndaktioner mot'mä. Vad har man för vänner?
"SÅ JÄVLA SÖTA"
"LURIFAXEN"
"SE UT SOM HANNA OCH MALIN / Kajsa" Gissa vem som är vem?

jämmer jämmer jämmer

Ikväll har Kajsa hällt kokande vatten över hela sin hand och nu är det ett jävla gnällande från andra sidan rummet. Man kan heller inte krama tjejen för det blir hon obekväm av så HUR tröstar man detta brännskadade offer? Hon hade hoppats på en magisk kylkräm men inte ens det har man... Nej det är inte lätt inte.

Karlskronas finest

I helgen var jag och hälsade på min fina vän Hanna i Karlskrona för hon fyllde 21 år! Grattis!!!!! Järngänget var samlat igen för första gången sen Roskilde och det var helt fantastiskt mysigt och roligt. Vi åt världens godaste brunch och middag (valnötsbiffar som jag gärna vill ha receptet på hannaluring!) och lekte 3x charader som TYVÄRR andra laget vann med ynka 1 poäng.... det var väldigt jämnt - tur att lund-västerås blev 9-0 annars hade jag kännt mig knäckt rakt igenom! På kvällen gick vi till HARRYS där K-crowns finest hängde om man säger så! Vi dansade med killar på speakerz, förlorade i black jack och gick hem och åt en svingod ostbricka.
.
Bjussar på en film från min och Luddes roadtrip på vägen dit, som vi för övrigt planerat i en vecka. Hanna trodde nämligen att Ludde skulle komma dagen efter, ha! Icke! Surprissseeee


Att man inte skäms

1 månad och 1 dag tog det! Men gött har det vart helt utan förpliktelser. När man har en blogg är det ju ett jäkla masande om åååhhhh inlägg hit, inlägg dit, ååhhh nu har det ekat tomt ett tag Maja och åååhhh varför uppdaterar du inte? JA VARFÖR SKAFFAR INTE DU DIG ETT LIV? Känner mig som Blondinbella, GE MIG SPACE!!!!!!! Kan inte andas ju, känner mig trängd... Hela tiden... BACKA!
.
Nä skojar ju!!! Har ju bara varit lat som bara den. Inget illa menat. Jag är redo för bloggens boja igen. Nu till annat viktigt. Som att dricka julmust ur rätt sorts glas, det är så jävla viktigt. Nyss bad jag Kajsa hämta ett kristallglas till mig. Det gjorde hon. Ett kupat kristallglas med precis rätt tjockhet så att julmusten får precis rätt känsla, det känns helt rätt. Bara de coola människorna vet vad jag pratar om. Julmust blir äckligt om man dricker det ur stora, tjocka glas.
.
SKÅL!

RSS 2.0